Whole grain veggie spaghetti *Quick and Simple*

Hey guys! I haven’t shared a recipe in quite sometime and it’s a shame because I have so many! I realized  lately I don’t even have  20 free minutes to read my favorite bloggers, yet alone publish a quality post for all of you! Speaking of time lacking, I decided to share a simple homemade meal, perfect for weekdays and next day office lunches ;]

You will need:

A pack of whole grain Italian spaghetti (half feeds 2 people)

4 peeled tomatoes cut in cubes

2-3 garlic cloves (minced)

200 g. mushrooms

2-3 white onions (cut in cubes)

1/2 freshly squeezed lemon juice and 1/2 oj

Fresh Parmesan cheese (to taste)

2 tea s. virgin olive oil

1 tea s. Himalyan salt, dry oregano, basil and a pinch of black pepper

Directions:

Boil the noodles in regular matter. Add all the other ingredients (cut up) in a fry pan and sauté on medium heat. Warning: your kitchen will start smelling amazing!

Drain your spaghetti, mix well with the veggies and top with the fresh Parmesan cheese to taste!

Xo, Silvia Mèlange


Привет, приятели! Срамота е, че не съм поствала рецепти от доста време при положение, че имам толкова много! Осъзнавам, че напоследък нямам време дори да следя любимите си блогъри, камо ли да публикувам качествен пост за всички вас!

Споменавайки постоянното гонене на часовника, споделям лесна и здравословна рецепта, перфектна за приготвяне през седмицата и за обяд в офиса на следващия ден.

Продукти:

Пакет пълнозърнести италиански спагети (половин е достатъчен за 2 души)

3-4 обелени домата (на кубчета)

2-3 глави бял или стар лук

200 грама гъби

Прясно сирене пармезан

2-3 скилидки чесън (ситно накълцан)

Пресен сок от половин лимон и половин портокал (смесени)

1 ч.л. зехтин

1ч.л. сол, черен пипер, сух босилек и риган

Как го приготвям:

Спагетите се кипват по традиционен метод.

Всички останали продукти (освен пармезана) се смесват в тефлонов тиган на средна степен, с периодично разбъркване. Кухнята започва да ухае страхотно!

Когато всичко е готово, изцеждате спагетите, смесвате със зеленчуците и поръсвате с пармезана според лични предпочитания.

С обич, Силвия Меланж

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s